Київ збирає олімпійських чемпіонів, - Кличко

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Київ збирає олімпійських чемпіонів, - Кличко
20:00, 23.08.18
Прес-служба КМДА

Київ знову збирає олімпійських чемпіонів і легенд спорту. Цього разу в рамках Міжнародного спортивного фестивалю Workout fest 2018.

Про це на прес-презентації фестивалю розповів мер Києва Віталій Кличко.

- Дуже добре, що такі заходи відбуваються саме у нас, в Києві. Тут зберуться імениті Workout-атлети з усього світу, олімпійські чемпіони і легенди спорту, - зазначив Кличко.

Мер Києва нагадав, що цього року столиця вже приймала Фінал Ліги Чемпіонів, чемпіонат Європи з міні-футболу. А восени в місті відбудеться Конгрес WBC.

- Це масштабні міжнародні події в світі спорту. Київ – енергійне і спортивне місто. І це не просто красиві слова. Захід, який відбудеться 25 серпня, – один з тих, що закріплюють за нашим містом звання спортивної столиці, – сказав Кличко.

Також мер подякував Федерації World Street Workout and Streetlifting, адже вони перші в світі, почали проводити міжнародні фестивалі і чемпіонати Здорового Способу Життя.

- Більше 2 млн. людей у світі відмовилися від шкідливих звичок стараннями цих ентузіастів. Це велика справа! – відзначив мер столиці.

У свою чергу Денис Мінін, Лідер міжнародного руху за здоровий спосіб життя, голова міжнародної організації “Street Workout” подякував Віталію Кличку за те, що Київ системно розвиває спортивну інфраструктуру міста.

- Хотів би подякувати меру Києва. Зокрема за те, що місто не зупиняється тільки на підтримці таких заходів. Є розвиток інфраструктури міста для масового спорту. Чудовий приклад – парк "Наталка" на Оболоні, де багато спортивних майданчиків, на яких люди можуть займатися безкоштовно, - зазначив Мінін.

Загалом більше 200 учасників з України та інших держав змагатимуться цього року на Workout fest 2018.

Нагадаємо, активісти вимагають назвати скільки Київ витратив на ремонт зливної системи.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости