Киянину обміняли 20 тисяч доларів на сувенірні гроші

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Киянину обміняли 20 тисяч доларів на сувенірні гроші
19:26, 16.07.19
Офіційний сайт Національної поліції

Київська поліція затримала групу осіб, що займалась підробкою грошей.

В поліції встановили, що зловмисники розмістили в Інтернеті об'яву про обмін валюти за вигідним курсом. На об'яву звернувся житель столиці, який вирішив обміняти майже 20 тисяч доларів. Чоловік зустрівся з правопорушниками, у яких і обміняв гроші. Але після закінчення угоди він виявив, що отримав сувенірні гроші і одразу звернувся до поліції. Про це повідомляє Офіційний сайт Національної поліції.

- Зловмисника затримали із речовими доказами неподалік від місця вчинення злочину на авто, де відбувся обмін. А вже під час слідчих дій вийшли на слід його спільників. Таким чином була затримана злочинна група, до складу якої входило троє осіб. Між собою вони чітко розподілили ролі: організатора, посередника і касира, - заявив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

Крищенко розповів, що правоохоронці обшукали гаражне приміщення та два автомобіля, які використовували зловмисники.

- У гаражі, який вони облаштували під офіс, виявили комп’ютерну та копіювальну техніку, сувенірні гроші, прилад для їх пакування за допомогою пластикових стрічок, підроблені номерні знаки, мобільні телефони та сім-картки. Усі речові докази вилучено і направлено на експертні дослідження, - зазначив Андрій Крищенко.

Наразі зловмисникам загрожує від трьох до восьми років ув'язнення.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости