Киянина засудили за підтримку бойовиків "ЛДНР": отримав 5 років

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Киянина засудили за підтримку бойовиків "ЛДНР": отримав 5 років
23:15, 18.06.19
Соцпортал

До 5 років позбавлення волі засуджено киянина за злочини проти основ національної безпеки України.

Про це повідомляє Соцпортал з посиланням на прокуратуру Київської області.

- Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2014 року вказаний громадянин неодноразово у заблокованій в Україні російській соціальній мережі «ВКонтакте» та найбільшій у світі мережі «Фейсбук» розміщував та розповсюджував, на так званій «Стіні» (публічній дошці оголошень) вільно доступній необмеженому колу користувачів, репости та посилання із закликами до зміни меж території та державного кордону України, чим вчинив злочини проти основ національної безпеки України, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронними органами держави дії вказаної особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 109 КК України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу та на захоплення державної влади) та ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України).

За результатами судового розгляду у кримінальному провадженні Дарницький міськрайонний суд міста Києва погодився з позицією обвинувача прокуратури області та засудив 40-річного мешканця столиці до 5 років позбавлення волі.

Всі кримінальні новини Києва в розділі #Київград на Соцпорталі.

Раніше, нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости