​Кабмін ухвалив проект Бюджету-2020 до другого читання

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ​Кабмін ухвалив проект Бюджету-2020 до другого читання
08:40, 04.11.19
Пресслужба КМУ

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні уряду у неділю, 3 листопада.

Про це повідомляє пресслужба Кабінету міністрів.

Перш ніж ухвалити проект бюджету, парламент опрацював висновки Верховної Ради, а також врахував рушення РНБО та комісії щодо розподіду коштів на інвестпроекти.

Ми завершимо і якнайшвидше передамо документ до Верховної Ради. Для нас важливий широкий діалог з нашими колегами в Парламенті та Президентом, тому відзавтра (4 листопада, - ред.) ми будемо обговорювати проект Бюджету. І, звичайно, після подачі ми представимо людям головний фінансовий документ країни, — зазначила Міністр фінансів Оксана Маркарова.

Крім того, уряд скоротив граничну чисельність працівників райдержадміністрацій. Адже внаслідок реформи децентралізації функції РДА активно переходять до об’єднаних територіальних громад. Таке ж рішення дозволить оптимізувати роботу таких райдержадміністрацій та зменшити витрати бюджетних коштів, які можуть бути спрямовані на розвиток громад на відповідних територіях.

Також міністри зобов'язали усі державні установи виплачувати кошти на відрядження працівників у безготівковій формі. Це дозволить скоротити кількість паперових документів та заощадити мінімум 60 млн гривень на рік, - додали у пресслужбі Кабміну.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі. Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости