Юлія Тимошенко розповіла, як планує зробити Україну місцем щасливих людей, – експерт

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Юлія Тимошенко розповіла, як планує зробити Україну місцем щасливих людей, – експерт
16:30, 30.11.18
Соцпортал

Повернення людині щастя, спокою, впевненості, віри в завтрашньому дні є важливим питанням національної безпеки держави, гарантією існування української нації.

Про це говорила Юлія Тимошенко під час національного форуму «Нова соціальна доктрина», який відбувся в Києві 23 листопада, передає Соцпортал.

- Підхід до програми з точки зору рівня щастя кожної окремої людини та задоволення потреб у різних сферах буде вигідно відрізняти її серед інших кандидатів. Адже це зрозумілі для кожного виборця речі, а не абстрактні ідеологічні категорії. Їх зручно доносити, а виборцям, в свою чергу, буде легко перевірити чи виконує політик власні програмні позиції, – так прокоментував подію політичний експерт Андрій Вальчишин.

Юлія Тимошенко запропонувала свої шляхи вирішення найгостріших питань для України сьогодні, зокрема проблеми масової еміграції.

- Понад мільйон молодих людей виїжджають в пошуках кращого життя в Польщу, Іспанію, Італію… Юлія Тимошенко пропонує запровадження комплексної програми молодіжної політики: доступні кредити на житло, високу стипендію, безкоштовну освіту та гідні виплати молодим родинам на дітей – розповів експерт.

Тимошенко констатувала, що після зміни влади, виплата при народженні першої дитини становитиме 50 тис. грн, другої – 100 тис. грн, а після народження третьої і більше – сума сягатиме 150 тис. грн

За словами політичного експерта, «Нова соціально доктрина» Тимошенко базується на Новому суспільному договорові й Новій Конституції, які визначатимуть повний перелік прав та обов'язків громадян та держави, а також механізми їхньої взаємодії.

- Форум вкотре показав, що над програмою працює потужне експертне середовище як з українських фахівців, так і міжнародних. Також долучилося багато українських «експатів» - професіоналів у різних сферах, які зараз працюють у інших країнах. Це дуже позитивний сигнал для Тимошенко, адже свідчить, що їй вдається розбудити віру у зміни, попри суспільне розчарування, яке ми спостерігаємо впродовж останніх років, - переконаний Андрій Вальчишин.

На форумі Юлія Тимошенко запропонувала українцям підписати з нею угоду про виконання зобов’язань, взятих на виборах, і цим покінчити з ганебною практикою безвідповідальності президентів за невиконання обіцянок.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости