Ярош: на фронті ми не піаримось і не заробляємо політичних дивідентів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Ярош: на фронті ми не піаримось і не заробляємо політичних дивідентів
15:13, 04.05.17
Дмитро Ярош

На фронті без змін... Частини та підрозділи Української Добровольчої Армії виконують поставлені завдання в зонах своєї бойової відповідальності.

5-ий і 8-ий Окремі батальйони, Окремі легкопіхотні загони "Вольф", "Волинь", "Чорний туман", Управління Військової розвідки та Військово-польової жандармерії, Медичний батальйон "Госпітальєри", Навчальний центр УДА і надалі боронять Україну від агресіїї віковічного ворога - Російської імперії.

Вишколені, професійні, дисципліновані, ідейно-мотивовані Воїни допомагають Збройним Силам України та іншим державним силовим структурам не тільки стримувати московську орду, але й, метр за метром, відвойовувати нашу землю, завдаючи противнику великих втрат.

Ми не скиглимо, не піаримось, не заробляємо політичних дивідентів... Ми просто виконуємо свій національний обов'язок - боронимо, зі зброєю в руках, свою Батьківщину. І робимо це гідно.

Загони територіальної оборони УДА теж в постійній роботі: вишкіл особового складу, військово-патріотичне виховання молоді, мобілізація добровольців у фронтові частини і підрозділи, протидія російсько-терористичному підпіллю та різноманітній ворожій агентурі...

Ці травнені дні є ще одним випробуванням для нашої Держави, тому закликаю всіх Братів по зброї як з УДА, так і з державних силових структур дати рішучу відсіч колорадо-ватним тварюкам та черговим спробам Кремля реалізувати свої імперські проекти по знищенню держави Україна.

В єдності - сила!

Слава Нації!

Смерть ворогам!

Перемога буде за нами!

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости