Instagram перестане показувати підліткам рекламу косметичної хірургії і продуктів для схуднення

  1. Главная
  2. Архив
  3. X-Files
  4. Instagram перестане показувати підліткам рекламу косметичної хірургії і продуктів для схуднення
18:45, 22.09.19
The Next Web

Платформа Instagram має намір боротися з токсичними стандартами краси, які просуваються в інтернеті. Для цього майданчик посилить політику щодо контенту, пов'язаного з схудненням і косметичною хірургією

Instagram заборонить показувати користувачам молодше 18 років рекламні пости, присвячені товарам для схуднення і пластичним операціям, повідомляє The Next Web. Це пов'язано з бажанням соцмережі знизити психологічний тиск на підлітків через нав'язування стандартів краси.

Зміна політики Instagram передбачає видалення будь-якого контенту, який обіцяє «чудесні» результати після використання продукту, наприклад, для схуднення. Такий контент може бути комерційним, а також містити код на знижку або партнерське посилання. Нові обмеження будуть також розповсюджуватися на Facebook.

Культура інфлюенсеров стала частиною багатьох бізнес-моделей, тим самим поширивши просування дієтичних продуктів, в тому числі харчових добавок, що пригнічують апетит. Це призводить до проблем як ментального, так і фізичного здоров'я, особливо у молодих користувачів соцмереж, відзначає видання.

У 2017 році Королівське товариство охорони здоров'я (RSPH) визнало Instagram гіршою соцмережею за рівнем негативного впливу на психічне здоров'я молодих людей.

У липні Instagram запустив в Канаді, Австралії, Японії та інших країнах тест функції, яка приховує кількість лайків постів. Це зроблено для того, щоб «знизити тиск на користувачів».

Про останні досягнення в світі науки і техніки читайте в розділі #Х-Files на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости