Генпрокуратура припинила розслідування відносно головних підозрюваних у вбивстві Катерини Гандзюк

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Генпрокуратура припинила розслідування відносно головних підозрюваних у вбивстві Катерини Гандзюк
20:49, 24.07.19
Слідство.Інфо

Представниця родини Гандзюк, і захист Мангера підтвердили факт зупинення розслідування.

Про це повідомляє Слідство.Інфо, ссилаючись на постанову ГПУ.

У документі йдеться, що 16 липня Генпрокуратура віднесла підозрюваних в одне провадження та зупинила його через те, що Олексій Левін, перебуває в розшуку. Через це, на даний момент, неможливо проводити проти нього слідчі дії в Україні. Рішення ухвалили відносно статті 280 Кримінального кодексу — "у зв’язку з оголошенням його в розшук та наявною необхідністю виконання процесуальних дій у межах міжнародного співробітництва".

Представниця родини Гандзюк, і захист Мангера підтвердили факт зупинення розслідування. Також обидві сторони не підтримують таке рішення Генпрокуратури.

Представниця родини Гандзюк Євгенія Закревська заявила, що їх сторона категорично не погоджується з зупинкою, адже це загрожує подальшому розслідуванню.

- Більше нас непокоїть те, що провадження зупинили, не продовживши строки досудового розслідування", — заявила вона. Закревська стверджує, що існує ризик того, що підозрювані після цього уникнуть покарання.

Захисники Мангера вважають постанову ГПУ дивною і неоднозначною, пояснюючи це тим, що кримінальне провадження зупинили не тільки у відношенні Левіна, але й — Мангера. Адвокат Дмитро Ільченко пообіцяв оскаржувати цю постанову і вимагати, щоб провадження зупинили лише щодо Левіна, а справу Мангера направили в суд або закрили.

Останні новини: головні події дня читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости