​Джаз від кращих музикантів країни: стартувала серія концертів Live Jazz Monday

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Джаз від кращих музикантів країни: стартувала серія концертів Live Jazz Monday
08:30, 09.02.19
Соцпортал

У концерт-холі Caribbean Club Concert-Hall стартувала серія джазових концертів Live Jazz Monday.

11 лютого у Caribbean Club Concert-Hall зіграє один з найепатажніший та найромантичніших саксофоністів країни - Володимир Лебедєв та LEBEDEV Band. Музиканти представлять авторські аранжування, в яких вдало поєднується вигадливий мікс фьюжну, джазу, фанку та блюзу, який не залишить нікого байдужим.

18 лютого у рамках Live Jazz Monday виступить акапельний квінтет «United People». В складі гурту 5 талановитих та чарівних вокалісток, які через свою музику розкриють різні грані всеохоплюючого кохання. «United People» співає в жанрі Neo A Capella. У їх творчості вибуховий мікс джазу, фривольного фанку, року, вокальна імпровізація та драйвовий бітбокс. На концерті girls band презентує нову збірку авторських пісень «New Songs» про найпотужнішу та найсвітлішу силу у світі - любов.

25 лютого хвилю джазу підхопить гурт одного з кращих барабанщиків Європи - Тріо Олександра Муренко. Важко порахувати артистів та гурти, з якими грав Олександр Муренко, серед них: Тіна Кароль, Усейн Бекіров, Eriс Moor, Лаура Марті, ТНМК, Схід-side та багато інших. Виступи Тріо Олександра Муренко - велика рідкість та концерт, що сповнений музичних сюрпризів та несподіваного звучання.

На цьому Live Jazz Monday не завершується, тому слідкуйте за новими анонсами на сайті.

Квитки можна знайти тут

Читайте також:

  • Інтерв'ю з "золотим голосом" української джаз-сцени

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости