Двоє чоловіків вбили таксистку та сховали її труп у лісі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Двоє чоловіків вбили таксистку та сховали її труп у лісі
10:24, 21.04.19
сектор комунікації поліції Черкаської області

Двоє чоловіків, які їхали з Києва до Черкас, вбили таксистку, що їх везла, а її труп сховали у лісі. Правоохоронці затримали вбивць у будинку біля якого вони припаркували крадений автомобіль.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області, передає Соцпортал.

До поліції надійшло повідомлення від жительки міста Києва про те, що зникла її донька, яка займається приватними перевезеннями на власному автомобілі. Жінка розповіла, що зранку її дочка на автомобілі виїхала в напрямку Черкаської області, але вже тривалий час на зв'язок не виходить.

Під час проведення заходів поліцейські виявили зниклий автомобіль. Він знаходився в місті Ватутіне, Звенигородського району, проте водія в автомобілі не було. Поліцейські встановили, що на автівці приїхали двоє чоловіків, які знаходяться в будинку, де припарковано авто. Чоловіків затримали.

Під час обшуку в будинку поліцейські виявили ключі від автомобіля потерпілої та пістолет з глушником.

Як було з’ясовано поліцейськими, зловмисники, з метою заволодіння автомобілем вбили потерпілу. Тіло жінки вони залишили в лісосмузі на території Звенигородського району, присипавши будівельним сміттям.

Речові докази по справі вилучено. В рамках кримінального провадження, яке відкрито за статтями 115 (Умисне вбивство) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости