Двоє чоловіків посварилися, і один застрелив іншого

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Двоє чоловіків посварилися, і один застрелив іншого
11:41, 05.08.18
відділ комунікації поліції Запорізької області

Кривава трагедія розігралася на одній з вулиць Мелітополя.

До правоохоронців надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями в області грудної клітини. Від отриманих травм потерпілий помер.

Поліцейськими встановлено особу померлого. Ним виявився мешканець Мелітополя 1974 року народження.

В ході досудового розслідування, встановлено, що на вулиці Університетській в Мелітополі між потерпілим та невідомим чоловіком на ґрунті неприязнених відносин виникла сварка. Під час якої зловмисник вдарив потерпілого в обличчя, а потім вистрелив з вогнепальної зброї в область грудної клітини.

Було встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв мешканець Мелітополя 1990 року народження. Йому заочно повідомили про підозру у скоєнні злочину та оголосили у розшук.

Завдяки ряду проведених оперативно-розшукових заходів, 3 серпня працівники кримінального блоку, встановили місце знаходження підозрюваного та затримали його. Останній переховувався у знайомого в місті Мелітополь, - повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області

Мелітопольським міськрайонним судом 4 серпня зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляв Соцпортал, романтичне побачення закінчилося жорстоким вбивством.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости