До кінця року київська влада відремонтує понад 150 дитячих майданчиків - список вулиць

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. До кінця року київська влада відремонтує понад 150 дитячих майданчиків - список вулиць
16:45, 04.08.19
Соцпортал

В КМДА просто здалися під шквалом скарг від мешканців Києва. Адже отримали декілька сотень заявок на ремонт дитячих майданчиків

Мешканці Києва залишили на сайті КМДА близько 300 повідомлень про обстеження санітарного стану дитячих майданчиків та наявності на них аварійних елементів.

В результаті цих звернень міська влада підготувала перелік адрес, де протягом 2019 року заплановано облаштування або заміна ігрових дитячих майданчиків за рахунок грошей бюджету.

Про це розказали на сторінці Управління (Інспекції) контролю самоуправління в соцмережі Фейсбук. Зокрема у повідомленні йдеться про те, що частина майданчиків підлягає повній заміні старих конструкція на нові та облаштуванню безпечного простору для дитячих ігор. Обстежили лише ті майданчики, які знаходяться на обслуговуванні у столичних комунальників.

Побачити повний перелік адрес де відремонтують дитячі майданчики можна тут.

В результаті обстежень заступник голови КМДА Петро Пантелєєв вже дав доручення РДА виконати роботи по демонтажу аварійних елементів з подальшим приведенням переліку дитячих майданчиків в належний санітарний стан. Уточнюється, що інформацію про терміни і склад робіт можна дізнатися в районних в місті Києві державних адміністраціях.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі. Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости