Дієве та безпечне заспокійливе для дітей Silenta

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Дієве та безпечне заспокійливе для дітей Silenta
17:38, 19.01.19

Кожна дитина на шляху дорослішання невідворотно стикається з труднощами, які викликають у неї негативні емоції, перенапруження, страх. А через ще недостатньо розвинуту та міцну нервову систему малюкам як правило важко контролювати себе у таких випадках. Том навіть найменші з точки зору дорослих дрібниці можуть призвести до істерики, войовничої поведінки чи неврозів.

На щастя, сучасні батьки мають можливість звернутись до кваліфікованих спеціалістів, які можуть порадити педагогічні методи коригування емоційного стану дитини, а також скористатись безпечними медичними засобами. Одним з таких є Silenta.

Як наполягають спеціалісти, дуже часто на фактори, які викликають у дитини дратівливість чи неспокій, вплинути важко. Напружені стосунки між родичами у сім'ї, переїзд до нового будинку, зміна садочка чи школи, занадто інтенсивна програма навчання чи непрості стосунки з однолітками - це об'єктивні обставини, швидко змінити які практично неможливо. Втім, і змушувати дитину зазнавати емоційних страждань недоцільно. Особливо, якщо вони впливають і на фізичний стан, породжують безсоння, швидку втомлюваність, пришвидшене серцебиття. Тож саме у таких випадках ідеальним варіантом стане Silenta.

Вона представляє собою приємний на смак сироп, який завдяки безпечним, проте дієвим складникам, ефективність яких доведена клінічно, допомагає дитині легко адаптуватись до емоційних, розумових та фізичних навантажень.

Головними діючими речовинами Silenta є серотонін та магній. Це саме ті мікроелементи, які у великій кількості витрачаються при стресових ситуаціях та надмірних навантаженнях. Тож важливо вчасно поповнювати їх запаси, оскільки самостійно організм дитини в екстремальних для нього умовах може з цим не впоратись. До складу Silenta входить L-триптофан, з якого і синтезується серотонін. Це необхідний для адекватної життєвої діяльності людини гормон, який виконує антидепресивну функцію і до того ж в нічний час перетворюється на мелатонін, що регулює сон.У свою чергу магній є природним стабілізатором нервової системи, забезпечує нормальне скорочення м’язів, приймає безпосередню участь в обміні речовин нервової, дихальної, серцево-судинної та кровотворної систем, а також позитивно впливає на м’язи серця.

Додатковий ефект також створюють екстракти ромашки, меліси та липи, чиї заспокійливі властивості відомі з давніх давен. До того ж вони багаті на вітамін С та каротин.

Приймати Silenta можна дітям від 3 років. З 3 до 6 доза складає 5 мл 2-3 раи на день, з 6 до 12 років - 10 мл 2 рази на день, від 12 і дорослим - 15 мл 2 рази на день.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости