Депутатка допомогла встановити енергозберігаючі вікна у під'їздах на Оболоні

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Депутатка допомогла встановити енергозберігаючі вікна у під'їздах на Оболоні
14:00, 18.07.17
Батьківщина

За сприяння депутата Київради від фракції «Батьківщина» Ганни Свириденко продовжується встановлення металопластикових енергозберігаючих вікон у під’їздах будинку за адресою просп. Героїв Сталінграда, 19.

Як повідомляє прес-служба Київської «Батьківщини, до Ганни Сириденко звернулася ініціативна група жителів, щоб вирішити наболілу проблему занедбаних вікон.

Мешканці будинку протягом 10 років неодноразово повідомляли комунальні служби про жахливий стан вікон. Проте жодної реакції на прохання замінити старі вікна на нові не отримали.

«В нашому під’їзді понад 35 років стояли занедбані вікна. Куди тільки ми не зверталися по допомогу. Ніхто нас не реагував. Три роки оббивали пороги різних інстанцій. Писали листи та доводили, що у нас не було ремонту в під’їзді більше 40 років. Комунальні служби тільки відмахувалися», – зазначила жителька багатоповерхівки Олена Григорівна.

Мешканці будинку висловили вдячність Ганні Свириденко за встановлення нових енергозберігаючих вікон.

«Більше ніж десять років ведуться протистояння між мешканцями нашого будинку і комунальними службами. Завдяки допомозі Ганни Свириденко нам встановили нові вікна. Тож ми разом з сусідами вийшли висловити їй величезну подяку. Адже це вже не перша її допомога для нашого будинку. Рік тому ми отримали гарні нові поштові скриньки, за також безмежно вдячні», – подякував мешканець будинку Олександр.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости