Cтудент із Франції відправився пішки до Іспаніі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Cтудент із Франції відправився пішки до Іспаніі
14:30, 15.10.19
Lad Bible

20-річний Барні Рул вирішив провітрити голову після студентської вечірки і відправився на прогулянку.

Саме тоді до нього прийшла ідея відправитися в пішу подорож Європою. Барні згадав, що завжди мріяв про Іспанію. Хлопець гуляв всю ніч і на ранок вирішив, що найбільше хоче відправитись у спонтанну мандрівку повідомляє Lad Bible.

З того часу пройшов майже місяць. За цей час Барні пройшов понад 800 кілометрів і зараз перебуває у південній частині Франції.

- Я завжди мріяв піти в Іспанію, але тільки коли напився з друзями минулого місяця, наважився на це. В ту ніч я пройшов більше 25 кілометрів і зрозумів, що не хочу зупинятися чи дивитися назад. Я взяв намет і деякі найнеобхідніші речі з собою. Тепер існують тільки я і дорога попереду. Здається, це мені підходить, — розповів Барні.

Хлопець зазначив, що проходить в середньому більше 30 кілометрів за день. Один з важливих моментів подорожі Барні — його фінансова незалежність від батьків. Хлопець стверджує, що витрачає у мандрівці лише власні кошти.

- Я відчув, що університет не для мене, хоч мені там подобалось. Тепер я знаю, що в подорожах дізнаюсь набагато більше важливого, ніж у стінах університету, — зазначив Барні.

Кінцевий пункт 20-річного француза — місто Валенсія. Після закінчення подорожі Барні планує повернутися в Париж і написати книгу про свої пригоди.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости