Чоловік жорстоко вбив пенсіонерку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік жорстоко вбив пенсіонерку
18:53, 26.11.18
прес-служба прокуратури Чернівецької області

Зловмисник разом з літньою жінкою розпивав спиртні напої. У якійсь момент вони посварилися, чоловік накинувся на нещасну з кулаками і почав нещадно бити. Від отриманих травм потерпіла померла.

Про це Соцпортал повідомили у прес-службі прокуратури Чернівецької області.

Апеляційний суд Чернівецької області погодився з доводами прокуратури та відхилив апеляційну скаргу буковинця на рішення Сокирянського районного суду від 28.09.2018 відповідно до якого його засуджено до 8 років позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої.

Встановлено, що 52-річний житель Сокирянського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння завдав своїй 67-річній знайомій, з якою вони разом розпивали алкогольні напої, тяжі тілесні ушкодження, що спричинило смерть потерпілої.

Вироком Сокирянського районного суду чоловіка визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч 2. ст. 121 КК України та призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

З вказаним рішенням сторона захисту не погодилась та оскаржили його в суді апеляційної інстанції.

Апеляційний суд погодився з доводами прокуратури, відхилив апеляційну скаргу обвинуваченого тазалишивши в силі вирок суду першої інстанції.

Нагадаємо, у Києві до довічного ув'язнення засудили серійного вбивцю.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости