Чоловік зарізав дружину та сховав її тіло в ліжко

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік зарізав дружину та сховав її тіло в ліжко
17:09, 15.01.19
відділ комунікації поліції Чернівецької області

Під час сварки чоловік схопив ніж і декілька разів вдарив дружину в шию. Тіло матері випадково виявив син, який вирішив полагодити ліжко. Кривава сімейна драма розігралася у Чернівцях.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Ввечері до поліції надійшло повідомлення про виявлення мертвої жінки у квартирі по Проспекту Незалежності у Чернівцях. Зі слів заявника, на тілі були ознаки насильницької смерті.

За вказаною адресою одразу виїхали працівники карного розшуку та слідчо оперативні групи Шевченківського відділення поліції й обласного управління Нацполіції. На місці злочину поліцейські з’ясували, що напередодні, 13 січня, між 49-річною померлою та її 54-річним чоловіком виник побутовий конфлікт. Під час суперечки чоловік накинувся на дружину з ножем і завдав їй декілька ударів у шию.

Побачивши, що від отриманих травм потерпіла померла, зловмисник намагався приховати свій злочин. Чоловік ретельно прибрав усі докази вбивства, а тіло дружини сховав у нішу ліжка. Викрити злочин допомогла пильність сина, який помітив зламану деталь ліжка. Оглядаючи поломку, він знайшов тіло матері.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Працівники поліції проводять першочергові слідчі дії для з’ясування всіх обставин убивства.

Нагадаємо, чоловік вбив свою маму, бо та втручалася в його особисте життя.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости