Чоловік з рушниці розстріляв поліцейських

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік з рушниці розстріляв поліцейських
17:08, 01.02.19
сектор комунікації поліції Черкаської області

У Черкаській області, під час виконання поліцейськими своїх службових обов’язків, чоловік з мисливської рушниці здійснив декілька пострілів у їх сторону. Стрільця затримали.

Про це Соцпортал повідомили у секторі комунікації поліції Черкаської області.

У Звенигородському районі група слідчих, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області здійснюваласлідчі дії по ряду кримінальних проваджень.

Під час проведення слідчих дій на працівників поліції було здійснено збройний напад, який здійснив один з фігурантів даних кримінальних проваджень. Зловмисник здійснив декілька пострілів з власноїмисливської зброї в бік поліцейських.

Нападника затримали на місці події, зброю вилучили.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

На даний час вирішується питання про оголошення даній особі про підозру та обрання їй міри запобіжного заходу.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости