Чоловік з пістолетом пограбував поштове відділення

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік з пістолетом пограбував поштове відділення
12:24, 27.01.19
відділ комунікації поліції Запорізької області

Чоловік зайшов до поштового відділення під приводом розміняти крупну купюру. Потім вихопив гроші з рук працівниці, вибіг на вулицю, сів в автомобіль і втік.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що скоєно напад на відділення пошти по вулиці Товариській в місті Запоріжжя.

Поліцейські встановили, що зловмисник зайшов у приміщенні відділення пошти та попрохав розміняти крупну купюру. Після чого заволодів грошима з рук касира та вибіг. Жінка 1987 року народження побігла за правопорушником та намагалась його наздогнати. Останній дістав предмет, схожий на пістолет, та погрожуючи ним втік. Громадянка побачила, як з двору будинку виїхав автомобіль.

В місті негайно було введено поліцейську операцію «Сирена». На розшук та затримання зловмисника було орієнтовано всі патрулі запорізької поліції. Патрульні на виїзді з греблі ДніпроГЕС зупинили автомобіль, схожий за описом та у салоні транспортного засобу виявили громадянина, схожого за прикметами на нападника.

Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний місцевий мешканець 1969 року народження. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, чоловік у соцмережі пригрозив застрелити суддю.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости