Чоловік вбив пенсіонерку та втік до родичів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік вбив пенсіонерку та втік до родичів
12:35, 14.04.19
відділ комунікації поліції Миколаївської області

На Миколаївщині чоловік ручкою від сокири забив до смерті пенсіонерку, забрав її гроші та втік до сусідньої області переховуватися у родичів, де його і затримали.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, передає Соцпортал.

У селі Козирка 68-річну потерпілу мертвою знайшли сусіди на її ж подвір’ї. Експерт виявив у пенсіонерки чисельні травми голови. Для встановлення причини смерті труп був направлений на судово-медичну експертизу.

Слідчі за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», а оперативні співробітники Управління карного розшуку та Очаківського відділу поліції почали працювати над розкриттям вказаного злочину.

Поліцейським вдалось з’ясувати, що раніше потерпілій допомагав по господарству чоловік, який у день вбивство зібрав речі та швидко поїхав.

Розшукали зловмисника в Одеській області – там він ховався у родичів. Оперативникам злочинець зізнався, що забив пенсіонерку ручкою від сокири заради грошей, забравши з її будинку усі заощадження та мобільний телефон.

27-річного чоловіка доставили на Миколаївщину в Очаківський відділ поліції, де він був затриманий у порядку ст. 208 КПК України Відомо, що раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та пограбування.

Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину та найближчим часом обиратиметься міра запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости