Чоловік пройшовся по канату між повітряними кулями на висоті 660 метрів (Фото)

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Чоловік пройшовся по канату між повітряними кулями на висоті 660 метрів (Фото)
15:45, 05.06.17
Соцпортал

В рамках міжнародного фестивалю повітряних куль «Монгольф’єрія. Квітуча країна», (1-5 червня, м. Умань), пілоти повітроплавного товариства «Монгольф’єр» Сергій Скалько та Юрій Бейдик разом із хайлайнером Станіславом Панютою із команди Lucid dreams project встановили безпрецедентний рекорд України – «Найвищий хайлайн між повітряними кулями».

Вперше в історії нашої держави, у небо вдалося підняти дві повітряні кулі, з’єднані стропою (натягнутою мотузкою), по якій пройшов екстремал- хайлайнер. Рекорд був зафіксований Національним реєстром рекордів України на висоті 660 метрів.

В рекорді взяла участь команда повітроплавного товариства «Монгольф’єр» та Lucid dreams project, а авторами рекорду є досвідчені пілоти Сергій Скалько, Юрій Бейдик та хайлайнер Станіслав Панюта.

Нагадаємо, що Сергій Скалько та Юрій Бейдик разом мають за плечима 7 рекордів України. Минулий рекорд полягав у піднятті в небо на повітряних кулях найбільшого в Україні рушника площею 750 кв.м. Також пілоти повітроплавного товариства «Монгольф’єр» у своєму списку мають рекорди на висоту (4613 м.), дальність (708 км.), тривалість (12ч. 38 хв.) польотів та інші.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости