Чоловік образився на продавщицю і розтрощив продуктовий магазин

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік образився на продавщицю і розтрощив продуктовий магазин
20:54, 30.11.18
Патрульна поліція Дніпропетровської області

Покупцю не сподобалося, що жінка взяла у руки буханець хліба, не вдягнувши рукавички. Тож, він почав лаятися та перекидати продукти Продавщиці довелося викликати правоохоронців.

Про це Соцпортал повідомили у Патрульній поліції Дніпропетровської області.

До правоохоронців Дніпра надійшло повідомлення від продавщиці одного з магазинів на вулиці Кадровій про те, що невідомий громадянин погрожує розгромити магазин та лається. Патрульні прибули на місце події й виявили заявницю, свідка та чоловіка, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські стали з’ясовувати, що відбулося.

Жінка та свідок розповіли, що громадянин поводився неадекватно, висловлювався нецензурною лайкою, зіштовхнув з прилавку товар, погрожував.

Той в свою чергу пояснив, що йому не сподобалося те, що продавщиця взяла хліб руками, не одягнувши рукавички. Саме через це й виник конфлікт. Втім, це не пом’якшило той факт, що чоловік розкидав продукти та намагався вчинити бійку. На нього інспектори склали протокол за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство) та постанову за ст. 178 КУпАП (Перебування у п’яному вигляді у громадському місці).

Продавщиці ж рекомендували дотримуватися санітарних норм.

Нагадаємо, серед ночі у Дніпрі невідомі влаштували стрілянину.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости