Чоловік кинув у поліцейських гранату

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік кинув у поліцейських гранату
11:13, 19.01.19
відділ комунікації поліції Запорізької області

Перед цим чоловік стріляв з пістолета у працівника Обленерго. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Зловмисника затримали.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що біля будинку в селі Благовіщенське невідомий чоловік погрожує пістолетом працівникам місцевого РЕМ.

На місце події виїхав наряд групи реагування патрульної поліції. Біля будинку чоловік кинув у бік поліцейських гранату, яка не вибухнула. Завдяки злагодженим та професійним діям, поліцейських, правопорушника затримали.

Встановлено, що між місцевим мешканцем та працівниками Обленерго, під час перевірки приладу електропостачання, виник конфлікт. Під час якого зловмисник дістав пістолет та здійснив постріл. Постраждалих немає.

Після чого чоловік пішов до свого односельця, 1964 року народження, з яким постійно сварився. Зайшовши на подвір’я домоволодіння, правопорушник кинув гранату, проте вона не вибухнула. Тоді останній спричинив тілесні ушкодження потерпілому. Після чого хотів втекти, однак був затриманий поліцією.

Слідчо-оперативною групу на місці події вилучено пістолет ПМ з ознаками переробки, близько 100 набоїв калібру 9 мм та два корпуси гранат «Ф-1» із запалами.

Зловмисника 1962 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Відкрито кримінальні провадження за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) та ч.1 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Крім цього, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статей передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, чоловік замовив вбивство коханця своєї колишньої дружини.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости