Чоловік через ревнощі вбив свого друга

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік через ревнощі вбив свого друга
15:52, 17.11.18
сектор комунікації поліції Черкаської області

Приревнував його до своєї співмешканки та забив до смерті. Коли зрозумів, що накоїв, намагався сховатися у Києві, де і був затриманий правоохоронцями.

Про це Соцпортал повідомили у секторі комунікації поліції Черкаської області.

До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання в одному із сіл області виявлено труп 52-річного місцевого мешканця.

При встановленні всіх обставин та опитавши свідків правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився знайомий потерпілого, який приїхав до нього у гості зі своєю співмешканкою.

Зловмисника поліцейські знайшли вКиєві. Чоловік зізнався у вчиненому та розповів, що того дня посварився із товаришем, бо приревнував до своєї співмешканки. Словесний конфлікт переріс у бійку. Молодик бив чоловіка, поки той без свідомості не впав на підлогу.Після цього він зі своєю співмешканкою лягли спати. На ранок зловмисник виявив що товариш не подає ознак життя. Зрозумівши, що накоїв, разом зі своєю співмешканкою зібралися і поїхав до Києва, де і був затриманий поліцейськими.

Наразі слідчим відділом Смілянської поліції відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Підозрюваному оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, чоловік вбив свого колегу по роботі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости