Булінг у школі: матір школяра відповість за дії свого сина

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Булінг у школі: матір школяра відповість за дії свого сина
23:45, 20.03.19
Соцпортал

Булінг у школі має каратися: у Києві матір школяра відповість за дії свого сина.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на поліцію Києва.

- На матір школяра, який вдарив та ображав однолітка, складено адмінпротокол за фактом булінгу. Жінка заплатить штраф - 850 гривень, - йдеться у повідомленні.
  • До співробітників Шевченківського управління поліції із заявою звернулися батьки школяра.
  • Правоохоронцям вони розповіли, що однокласник б’є їхнього сина, при цьому нецензурно висловлюється у його адресу в присутності інших.

Правоохоронці поспілкувались із учнями та батьками, а також із викладачами закладу. Педагоги повідомили, що адміністрація школи неодноразово проводила з батьками порушника бесіди щодо поведінки їхнього сина під час уроків та використання нецензурної лексики.

Працівники ювенальної превенції Шевченківського управління поліції склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім того, ювенальні поліцейські провели школярам лекцію щодо норм поведінки та запобігання насилля серед дітей.

Суд призначив покарання матері неповнолітнього у вигляді штрафу. За те, що її син ображав і бив однокласника, жінка заплатить штраф - 850 гривень.

Нагадаємо:

Конфлікт між двома дев’ятикласницями виник ще у школі. Після уроків одна з школярок разом з подружками накинулася на іншу. Жорстоке побиття знімали на відео, яке виклали в інтернеті.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости