Бойовики поширюють неправдиву інформацію про порушення перемир’я українськими військовими

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Бойовики поширюють неправдиву інформацію про порушення перемир’я українськими військовими
09:45, 24.12.17
Пресс-центр штаба АТО

За даними української сторони СЦКК, бойовики поширюють неправдиву інформацію про порушення українськими підрозділами домовленостей щодо встановлення режиму припинення вогню на час Різдвяних та Новорічних свят в зоні АТО.

Як повідомляє прес-центр АТО, з перших хвилин встановленого режиму припинення вогню підконтрольні терористам інформаційні інтернет-ресурси почали поширювати інформація щодо, ведення вогню підрозділами ЗС України в АТО у напрямку тимчасово окупованих територій.

Так, на одному із каналів фейкових новин терористів у месседжері Телеграм, зазначається, що "підрозділи української армії, починаючи з 00.00 годин 23 грудня, здійснили обстріл районі населеного пункту Ясинувата, застосувавши стрілецьку зброю та АГС, а в районі населених пунктів Горловка та Гольмівський – міномети різних калібрів".

Українська сторона СЦКК наголосила, що підрозділи ЗС України безумовно дотримуються Мінських домовленостей та забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування.

Як повідомляв Соцпортал, бойовики шукають "диверсантів", що хочуть підірвати ТЕС.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости