Біля легендарного київського кінотеатру може з'явитися сквер

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Біля легендарного київського кінотеатру може з'явитися сквер
12:29, 30.10.17
kyiv.ba

Депутати Київради від «Батьківщини» Анна Свириденко та Марина Кочур подали проект рішення, який передбачає створення скверу біля кінотеатру «Братислава».

Про це йдеться у повідомленні на сторінці "Батьківщина. Київ".

Згідно з новиною вони ініціювали створити сквер задля комплексного підходу до плану відродження кінотеатру «Братислава».

- Ремонт, модернізація та розвиток має стосуватися не лише будівлі, а й прилеглої території, - пояснила свою позицію Анна Свириденко.

Депутатка додала, що проект створення скверу отримав одностайну підтримку під час розгляду на засіданнях постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету і соціально-економічного розвитку та з питань екологічної політики.

Представниця столичної «Батьківщини» висловила сподівання, що проект рішення без перепон пройде й інші комісії та буде успішно проголосований у залі Київради.

Нагадаємо, завдяки спільним зусиллям депутатів столичної «Батьківщини» та громадських активістів з’явився план повернення кінотеатру «Братислава» до життя.

Попередньо «батьківщинівці» в Київраді звернулася із запитом, у якому вимагали не допустити знищення кінотеатру «Братислава» в Оболонському районі Києва й відновити його роботу.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости