​Бет Харт. Пряний мікс з блюзових балад і запального року. Що ж вона готує для київських глядачів?

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Бет Харт. Пряний мікс з блюзових балад і запального року. Що ж вона готує для київських глядачів?
18:14, 03.12.18
Соцпортал

6 грудня у Жовтневому палаці відбудеться концерт Бет Харт (Beth Hart) - видатної американської співачки i автора пісень, номінантка Grammy, переможниця Blues Music Award в номінації Краща блюзова виконавиця.

На 30 листопада, незадовго до концерту в Києві, заплановано вихід нового релізу - 'Beth Hart - Live At the Royal Albert Hall ', він вийде на Blu-Ray / DVD / 2CD / 3LP / і в цифровому вигляді в онлайн-сторах. Цей концерт у легендарному лондонському Альберт холі в травні цього року, також пройшов з аншлагом, квитки було розпродано задовго до виступу. Виступити там - честь і справжній іспит для будь-якого музиканта! Британська преса писала про цей концерт як про справжній успіх і великий прорив у творчості Бет Харт. Її світовий тур у цьому році включав понад 60 концертів у Америці і Європі: солд-аути і аншлаги, повні зали захоплених шанувальників. Виступи Бет викликають такий ажіотаж, що в неї вже 3 солд-аути на концерти, які пройдуть наступного року. Київський концерт буде єдиним в Україні і завершить світове турне співачки і концерти цього року.

У Бет Харт унікальний голос з вражаючим тембром і величезним вокальним діапазоном, і вона віртуозно ним володіє. Її фірмові жанри - рок, блюз, соул і джаз. Вона може співати і як відірвана рокерша, і як майстерна соул-виконавиця, постійно імпровізує, в залежності від настрою залу. Її пісні - проникливі до тремтіння, її щира манера виконання - вражає і дивує. Її часто порівнюють з найкращими співачками - Дженіс Джоплін, Біллі Холлідей, Тіною Тернер, Емі Уайнхаус, але це й численні нагороди і номінації співачки, тільки підтверджує, що на сьогодні вона - нова королева блюз-року!

Початок зоряного шляху Бет Харт почався в Лос-Анжелесі з участі в 1993 році в популярному телешоу "Star Search", в якому вона здобула титул кращої вокалістки і звернула на себе увагу багатомільйонного американського глядача. Знаменитою вона стала після хіта LA Song (Out of This Town), який звучав в серіалі "Беверлі-Хіллс, 90210". Після цього було безліч альбомів, включаючи мультиплатинові, успішні виступи по Америці і всьому світу.

У багажі Бет Харт два найсильніших альбома з Joe Bonamassa, співпраця зі Слешем з "Guns N 'Roses", Нілом Шоном з "Journey", спільні виступи з Тадж Махалом, Джеффом Беком і навіть - з легендарним конструктором електрогітари, віртуозом Лесом Полом. Яскравою подією для Бет стала робота над платівкою "Bananas" групи "Deep Purple", на якій, вперше в історії колективу, Ян Гіллан дозволив звучати ще одному голосу, крім свого власного.

За цим успіхом - дуже непроста доля, злети і падіння. Їй довелося страждати, боротися за життя, пізнати гучну славу і розчарування. Вона впоралася з усіма проблемами, а про свої почуття і переживання розповіла в своїх пристрасних піснях.

Кажуть, що жоден концерт Бет Харт не схожий на інший, їх програма і настрій не повторюються. Неймовірний голос, віртуозне виконання в найщирішому музичному та емоційному діапазоні - від інтимних блюзових балад до драйвових рок-хітів, особлива атмосфера щирості й довіри, повний контакт із глядачами - все це чекає нас на концерті в Києві 6 грудня!

6 грудня 2018

Початок: 19:00

МЦКМ (Жовтневий палац)

Київ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Квитки від 649 грн.

Офіційний сайт Beth Hart

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости