Батьки закатували 3-річну доньку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Батьки закатували 3-річну доньку
09:58, 03.02.19
прес-служба прокуратури Харківської області

Внаслідок численних знущань батьків-нелюдів 3-річна дівчинка померла від травми голови та набряку мозку. Але мати розповідала, що донька вдавилася яблуком.

Про це Соцпортал повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Наприкінці вересня минулого року у сел. Ківшарівка померла 3-річна дівчинка. За словами матері, дитина вдавилася яблуком.

Однак проведена експертиза показала, що причиною смерті сталавідкрита черепно-мозкова травма, яка супроводжувалася крововиливом з подальшим набряком головного мозку. Окрім того на тілі та обличчі померлої дівчинки виявлені численні садна та синці, що свідчить про систематичне знущання над дитиною.

За даними слідства, 40-річний вітчим за потурання 30-річної матері, регулярно «виховував» пасербицю кулаками, завдаючи дівчинці сильного фізичного болю та моральних страждань. 24 вересня цього року він вкотре побив дитину. Від отриманих травм дівчинка померла. Батьки лише за кілька годин викликали медиків та намагалися видати скоєне за нещасний випадок.

Наразі на вимогу прокуратури підозрювані перебувають під вартою.

Прокуратура направила до Куп’янського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно батьків. За вчинені злочини їм загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости