«Багато їсте»: британський ведучий порадив товстим вмирати

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. «Багато їсте»: британський ведучий порадив товстим вмирати
18:15, 10.08.19
Metro

Телеведучий порадив товстим людям вмирати. За його словами, це зекономить бюджету гроші

Відомий британський телеведучий Майкл Бюерк закликає залишити вмирати майже третина жителів Англії. Він порадив владі припинити допомагати людям, що страждають ожирінням, і боротися за їхнє здоров'я і довголіття, оскільки вони самі винні в тому, що занадто багато їдять.

Про це пише Metro

Ведучий вважає, що зайва вага не є захворюванням, проте зараз багато хто звертається по лікування цієї проблеми.

«Ви товсті, тому що ви занадто багато їсте», - резюмував Бюерк в своїй провокаційною колонці для журналу Radio Times.

Він стверджує, що проблеми зі здоров'ям, що виникають у повних людей, - лише наслідок неправильного шляху, який вони самі обрали. Крім цього Майкл Бюерк заявив, що зовсім не обов'язково боротися за довголіття таких людей, адже державі доводиться витрачати багато грошей, щоб люди з ожирінням змогли дожити до 80-90 років.

«Наскільки товсті обходяться дорожче струнких? Скільки доведеться витратити, якщо замість того, щоб померти від серцевого нападу в 52 роки, вони дотягнуть до поступової деградації в старості, що вимагає десятиліть дорогого догляду?»- заявив Бюерк

На думку 73-річного журналіста, смерть людей з надмірною вагою років на 10 раніше оптимального строку стане «їх самовідданою жертвою в боротьбі з демографічною дисбалансом, перенаселенням планети і кліматичними змінами».Телеведучий також підкреслив, що кожна людина «має волю робити неправильний вибір», тому вина за те, що їх життя скорочується, лежить виключно на тих, хто страждає від ожиріння. Бюерк вважає, що люди, які не здатні змінити свій вибір і, як його наслідок, спосіб життя, - «слабкі, а не хворі».

Британська статистика показує: проблема, яку Бюерк пропонує вирішувати не самим гуманним способом, дійсно досить серйозна. За даними Національної служби охорони здоров'я Британії, майже кожен третій дорослий житель країни і кожна п'ята дитина до 11 років страждає від ожиріння, і щорічно на їх лікування влада Британії виділяють більше 6 млрд фунтів стерлінгів.

Ведучий «Бі-бі-сі» відомий в королівстві своїми гучними і скандальними заявами. Так, в одному зі своїх старих інтерв'ю він обурювався, що боротьба жінок за рівні права заходить занадто далеко, і жінок, що займають керівні посади і які очолюють компанії, стало надмірно багато.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости