Американців сколихнули «чорні вихідні»

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Американців сколихнули «чорні вихідні»
14:04, 05.08.19
Соцпортал

Американців сколихнули «чорні вихідні»: за добу сталося три кривавих напади в різних містах.

Ближче до півночі в суботу перша стрілянина сталася на території торгового центру в Ель-Пасо – 20 людей загинули, 26 були поранені. У неділю стрілянина була відкрита в центрі Дейтона (штат Огайо) – загинули дев'ятеро людей, постраждали 27. Ще семеро людей отримали поранення під час нападу в одному з парків Чикаго (штат Іллінойс).

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп оголосив триденну жалобу за загиблими.

У США пізно ввечері 3 серпня і вдень 4 серпня сталися три напади в різних містах, внаслідок яких загинули 29 людей і ще 60 отримали поранення. Американський президент Дональд Трамп навіть розпорядився приспустити прапори на згадку про жертв.

Так, ближче до півночі в суботу перша стрілянина сталася на території торгового центру в Ель-Пасо – 20 людей загинули, 26 були поранені. У неділю стрілянина була відкрита в центрі Дейтона (штат Огайо) – загинули дев'ятеро людей, постраждали 27. Ще семеро людей отримали поранення під час нападу в одному з парків Чикаго (штат Іллінойс).

У ФБР вже забили на сполох, що вчинені атаки можуть спонукати терористів до нових нападів.

- ФБР як і раніше стурбоване тим, що войовничі екстремісти, які знаходиться в США, можуть надихнутися цими і попередніми гучними нападами на те, щоб брати участь в аналогічних актах насильства, – заявили в спецслужбі і закликали американців повідомляти про будь-які підозрілі дії, в тому числі в інтернеті.

Про кримінальні новини з усього світу читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости