35-річний чоловік, який зарізав кохану на очах у дитини, проведе в колонії 13 років

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. 35-річний чоловік, який зарізав кохану на очах у дитини, проведе в колонії 13 років
16:58, 21.04.18
Прокуратура Рівненської області

Рівненський районний суд визнав винним мешканця Костопільського району в умисному вбивстві колишньої дружини, а Апеляційний суд області залишив без змін вирок суду першої інстанції.

Інцидент стався ще у липні минулого року у селі Вигін. 35-річний чоловік напідпитку прийшов додому до жінки, щоб передати іграшки дітям. Вони посварилися. Під час конфлікту зловмисник 12 разів ударив її ножем. Удари наносив у шию та тулуб. І це все на очах у п’ятирічної дитини. Врятувати життя 27-річній жінці не вдалося. Унаслідок численних травм вона померла на місці.

- Рівненський районний суд засудив чоловіка до 13 років позбавлення волі, - каже Людмила Суржук, речниця прокуратури Рівненської області. - Злочин відноситься до категорії особливо тяжких.

Обвинувачений та його захисник оскаржили вирок у суді. Проте у задоволенні апеляційної скарги їм відмовили, а рішення суду першої інстанції залишили без змін. Відтак найближчі роки горе-чоловік проведе за ґратами.

Односельці розповідають, що загибла Ірина була щирою, любила дітей, а в селі її всі поважали. Казала, що довелося розлучитися, бо Петро пиячив і бився.

Раніше Соцпортал повідомляв, що у Львові біля вокзалу жорстоко вбили чоловіка.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости