​Депутат розповів, коли буде метро на Троєщину

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. ​Депутат розповів, коли буде метро на Троєщину
16:45, 28.01.20
Марія Гриневич

Спочатку добудують Подільско-Воскресенський міст,

«а потім усе інше».

В програмі «Київрада», що виходить на телеканалі «Київ», жителі столиці мають можливість зустрітися віч на віч з народними обранцями и задати питання, які їх хвилюють. Цього разу говорили про проблеми Троєщини з депутатом Київради Сергієм Майзелем, який є членом постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та реклами. Тож найбільше, що цікавило учасників програми — транспортний колапс, в якому постійно перебуває Троєщина.

Адже вже майже чверть століття говорять про будівництво метро в цей район Києва, і воно вже перейшло до розряду міфів, в які ніхто не вірить.

Як розповів Сергій Майзель, ще в 2014 році разом зі Світовим банком та іноземними фахівцями почали аналізувати транспортну систему столиці. І дійшли висновку, що проблема Троєщини ...не така вже й критична.

Тому що, багато хто з жителів району, як пояснив депутат, працевлаштувалися на Лівому березі. До речі, сам Сергій Майзель належить до тих депутатів Київради, які не підтримують будівництво метро на Троєщину.На його думку, більш доцільні швидкісний трамвай, електрички та виділена смуга для громадського транспорту.

А будівництво метро обійдеться Києву у два річних бюджети. Але першочерговою проблемою є добудова Подільско-Воскресенського мосту, і коли він відкриється, то й транспортні потоки перерозподіляться.

Дивіться програму «Київрада» на телеканалі «Київ» по п’ятницях.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости