Рятувальники розповіли про охоронця, який виніс на руках дівчину з Ocean Plaza

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Рятувальники розповіли про охоронця, який виніс на руках дівчину з Ocean Plaza
20:41, 20.01.20

25-річний охоронець ТРЦ Ocean Plaza під час прориву теплотраси виводив людей з залитого окропом приміщення та виніс одну з продавчинь на руках.

Про це йдеться у дописі на офіційній сторінці Державної служби з надзвичайних ситуацій на Facebook.

За даними ДСНС, звуть мужнього охоронця Микола Джавлах. Як вказано, під час аварії він дізнався, що на нульовому поверсі в магазині одягу перебуває три дівчини.

Дівчата намагалися самостійно вибратися, але, мабуть, через страх потрапити в ще складнішу сиутацію, вирішили дочекатись допомоги на місці... Микола знайшов всіх трьох в середині магазину. Двох дівчин він вивів за руки, але третя – відмовилась йти, відійшовши в глиб магазину, де води ще не було... Не гаючи часу, герой-охоронець вивів двох дівчат на безпечну територію та повернувся до магазину, аби врятувати третю... На той час ноги добряче попекло... було важко ходити... перепочити не було часу, адже, кожної хвилини ситуація ускладнювалась. Спершу хлопець хотів зняти взуття, але згодом зрозумів, що ідея погана... Взявши дівчину на руки, Микола Джавлах швидко, проте обережно, поніс врятовану на вулицю..., - вказано у дописі.

Після цього Микола разом з іншими охоронцями вирушили до кафе, де теж перебували люди.

Охоронці ТРЦ поділилися на дві групи: одна група допомагала людям зсередини кафе, а інша - обережно витягували громадян через розбите вікно... Таку саму роботу було пророблемо в поруч розташованому закладі громадського харчування. Після того, як з нульового поверху всі були евакуйовані, хтось з натовпу почав викрикувати, що, начебто, в кафе «Руколла» лишилися люди. Микола Джавлах разом із товаришом наважилися ще раз ступити в гарячу воду, аби довести діло до кінця. Обійшовши приміщення закладу, хлопці впевнелись, що врятували всіх, - йдеться у повідомленні.

Під час порятунку відвідувачів та персоналу торгового центру він сам разом з колегами отримав опіки.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости