​Зеленський доручив усім силовим структурам встановити хто встановив прослуховування у Гончарука

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ​Зеленський доручив усім силовим структурам встановити хто встановив прослуховування у Гончарука
14:30, 17.01.20
Марія Гриневич

Таке завдання Президент дав керівникам служб (СБУ, МВС, НАБУ, ДБР, УДО, ОГПУ), встановивши термін у два тижні.

Також Зеленський дав завдання точно встановити перелік всіх, хто був присутній на нараді з Гончаруком (аудіо прослуховування яких потрапили в Інтернет) та вжити заходів для унеможливлення подібних випадків з "несанкціонованим прослуховуванням у державних будівлях".

ПОВНИЙ ТЕКСТ ВИСТУПИ ПРЕМ'ЄРА ГОНЧАРУКА В РАДІ:

«Я затримався на годину запитань до уряду, це пов'язано з моїм рішенням, яке я прийняв сьогодні.
Я звернувся із заявою до президента, ви про це вже знаєте. Передав йому свою заяву про відставку. Вона оформлено відповідно до Конституції України. Написана на ім'я голови Верховної Ради і у президента є право внести його в Раду в будь-який час.
З чим це пов'язано? Це пов'язано з тим, що ми - одна команда. Ми всі прийшли у владу і в парламент міняти країну завдяки цій людині. Завдяки Володимиру Олександровичу Зеленському. Ми всього поважаємо його і для нас важливо мати довіру всередині команди на 100%.
Останнім часом навколо уряду - багато атак і маніпуляцій. Мета цих атак і маніпуляцій - посіяти розбрат всередині команди. Створити видимість, що, нібито, хтось не поважає президента. Це не правда. Наша сильна позиція в тому, що ми одна команда - нею і хочемо залишатися.
Тому уряд України продовжує працювати в штатному режимі. До того моменту, поки президент не ухвалить рішення - хто на якій позиції в нашій великій команді може працювати. Це політичне рішення, яке ми очікуємо від лідера нашої політичної сили.
Шановні друзі, дорога фракція, я дуже вдячний вам за ту роботу, яка вже зроблена. Ми дуже багато з вами зробили, щоб в цьому році українці жили краще. Ми готові зробити набагато більше разом з вами. Але для цього нам треба бути єдиними. Я дуже вдячний вам за ту підтримку, яку сьогодні вже отримав і пропоную вам продовжувати в тому ж дусі. Ви круті, ви майбутнє цієї країни! Разом ми зробимо більше! Спасибі вам!"

Раныше Президент України отримав подане Прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком прохання про відставку.

- Глава держави розгляне зазначену заяву. Про результати розгляду Офіс Президента України повідомить окремо, - йдеться у повідомленні офісу Президента.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі. Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости