Свінг, джайв, рок-н-рол: у Києві відбудеться єдиний концерт свінг-оркестру №1 в Європі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Свінг, джайв, рок-н-рол: у Києві відбудеться єдиний концерт свінг-оркестру №1 в Європі
14:00, 14.01.20
Марія Гриневич

Кращий свінг-оркестр Європи – Ray Collins’ Hot-Club – 1 лютого знову зіграє в Києві. В рамках світової прем’єри музиканти презентують українським меломанам новий альбом «When night comes to Berlin».

Унікальний оркестр відтворює у виступах естетику біг-бендів 30-х та музику 40х-50х. Наживо лунає дивовижний синтез – свінг, неосвінг, джамп-блюз, джайв та рок-н-рол.

За 20 років творчості музиканти об’їхали з концертами весь світ та підкорили США, батьківщину еталонних свінгових біг-бендів Дюка Еллінгтона, Флетчера Хендерсона, Гленна Міллера, Каунта Бейсі, Бенні Гудмена.

З 2005 року музика Ray Collins’ Hot-Club лунає в кіно. Їхня пісня «Barefoot» («Босоніж») стала саундтреком до однойменного фільму «Босоніж» знаного німецького режисера Тіля Швайгера («Достукатись до небес», «Безславні виродки»).

Перший альбом «Shaking That Boogie» (2001) вивів оркестр в топ свінгових колективів світу. Нині вони - хедлайнери світових свінг-, джаз- та рокабілі-фестивалів. Для поціновувачів автентики та лампового звучання Ray Collins’ Hot-Club мають приємний сюрприз. Їхній новий альбом «When night comes to Berlin» традиційно вийшов на вінілі. Ці платівки музиканти привезуть на концерт в Києві.

Виступи свінг-оркестру Ray Collins’ Hot-Club – це музичне шоу, енергії якого неможливо чинити опір. Кожен гість занурюється у еру біг-бендів та бурхливу культуру Америки 50-х. З першими ударами ритм-секції танцмайданчик вибухає.

1-го лютого з свінг-оркестром зіграють головні рокенрольники Києва – гурт «Руки’в Брюки». Вони виконують запальний мікс музики 50’х: ритм-н-блюз, свінг, кантрі, автентичний рокабілі.

Купити квитки на концерт можна на сайті: http://bit.ly/2NkjD5f.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити всі найкращі фестивалі та концерти в Києві.

Всі новини шоу бізнесу читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости