​Міс Всесвіт-2019: факти про переможницю з ПАР

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Міс Всесвіт-2019: факти про переможницю з ПАР
18:00, 09.12.19
Марія Гриневич

25-річна представниця ПАР Зозібіні Тунці бореться з гендерними стереотипами, виступає за природну красу і закликає жінок любити себе такими, які вони є.

Українська учасниця Анастасія Субота не потрапила навіть у двадцятку.

У 68-ому конкурсі краси "Міс Всесвіт" взяло участь 79 учасниць. Переможниця отримала почесний титул і корону, яку виготовила швейцарська компанія Mouawad.

Дівчина стала третьою переможницею з ПАР, яка завоювала титул "Міс Всесвіт". Зозібіні активно виступає проти насильства на грунті гендерних відмінностей і стереотипів.

Друге місце на конкурсі зайняла 24-річна Медісон Андерсон з Пуерто-Ріко, а третє - 25-річна Софія Арагон, яка представляла Мексику.

"Параметри краси" Зозібіні Тунці

Колір волоссячорний
Колір очейкарий
Зріст178 см
Перемогла у конкурсахМіс Південна Африка 2019, Міс Всесвіт 2019

Біографія

Тунці народилася в Цоло, на східному мисі і виросла у селі Сідвадвені. Пізніше Тунці переїхала до Кейптауну, щоб відвідувати технологічний університет на Капському півострові, де вона навчалася на бакалавра технологій з управління зв'язками з громадськістю. Вона закінчила університет у 2018 році, повідомляєза її профіль LinkedIn. Перед тим, як стати коронованою міс Південно-Африканська Республіка, Тунзі працювала у відділі зв’язків з громадськістю міста Огілві в Кейптауні.

Батьки Зозібіні Тунці - приклад для неї

Зозібіні Тунці вважає своїх батьків прикладом для наслідування у всьому. Зозібіні - шалений фанат Marvel, та "Гри престолів" і любить поїсти.

Тунці про своїх батьків: «Мама навчила мене важливості бути доброю і смиренною і завжди корисною для оточуючих, а батько навчив мене важливості освіти, працьовитості та дисципліни».

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити всі найкращі фестивалі та концерти в Києві.

Всі новини шоу бізнесу читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости