До прем'єри «Зоряних війн» Coca-Cola випустила пляшки з мечами, що світяться. Але вони дістануться переможцям квесту

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. До прем'єри «Зоряних війн» Coca-Cola випустила пляшки з мечами, що світяться. Але вони дістануться переможцям квесту
17:30, 07.12.19
Соцпортал

Але знайти пляшки можна буде лише у Сингапурі

З нагоди прем'єри дев'ятого епізоду «Зоряних війн» Coca-Cola випустила обмежену серію пляшок зі світловими мечами, які спалахують, якщо взяти пляшку в руку. Такий ефект досягається за рахунок гнучкої OLED-панелі, вбудованою в пляшку.

Такі пляшки будуть доступні тільки в Сінгапурі. Але і там рідкісну «колу» не можна буде просто купити в магазині. Компанія оголосила челлендж "Галактичне полювання», який буде проходити протягом трьох тижнів - з 6 по 22 грудня, але тільки по вихідним.

Для того, щоб отримати унікальну пляшку, користувач повинен буде знайти секретну локацію за допомогою підказок, які компанія буде залишати в своїх соціальних мережах. У цій локації учасника «полювання» чекатиме «страж», який видасть учасникові челенджу спеціальну перепустку. По ній в найближчому магазині 7-Eleven переможець зможе отримати свій приз.

У компанії уточнили, що в таких пляшках буде газована вода без цукру. А ось варіантів дизайну буде два: з Кайло Реном і червоним мечем і з Рей з синім мечем.

«У передчутті фільму, який скоро вийде на екрани, ми дамо вам п'ять підказок до п'яти локаціях в день в наших Facebook, Instagram і на сайті, щоб одна з пляшок виявилася у вас в руках», - розповіла компанія в своєму акаунті в Instagram.

Coca-Cola нагадує, що одна людина може отримати тільки одну подібну пляшку за весь період «полювання», а також повідомляє, що схованки розташовані тільки в безпечних місцях, зокрема, вони не можуть бути заховані на висоті.

Всього для челенджу компанія заготовила 8 тисяч пляшок.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости