​«Брати Гадюкіни» презентують новий альбом «Сміх і Гріх» у Києві

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​«Брати Гадюкіни» презентують новий альбом «Сміх і Гріх» у Києві
17:30, 28.11.19
Марія Гриневич

3 грудня культовий український рок-гурт «Брати Гадюкіни» презентує свій новий альбом «Сміх і Гріх» у Києві.

Виступ відбудеться в столичному Caribbean Club Concert Hall.

Альбом складатиметься з 12 пісень та 3 бонус-треків. Вже відбулися прем’єри композицій «Крав», «ФРАНКЕНШТЕЙН/Oh My Love» , «Сафарі», «Сивина в бороду», «Хто ти?», «Підкаблучник» та «Біжу по граблях».«Брати Гадюкіни» подорослішали. У новому альбомі ви подивитесь очима шляхетних розбишак на події сьогодення, на світ, який ми створюємо самі. Безліч образів, безліч думок та історій - на презентації будемо розбиратись, що і як.

Учасники гурту поділилися думками про новий альбом:

Ігор Мельничук:

Шо тут говорити? Просто слухайте. Маленькі історії про велику Любов. До вас.

Павло Крахмальов:

Уявіть, що Сміх і Гріх - це подружжя. Вони весь час разом і все роблять разом, а потім і діти в них народжуються в Гріху, але Смішні (і розумні, як вони на то сподіваються). Коротше, жізнь у них цікава і різноманітна! Так само, як і у нас.

Михайло Лундін:

Життєвий дорослий альбом дорослих мужчин. Повністю відповідає своїй назві. Альбом записаний на хорошій студії з новим саундом і зовсім іншою технікою звуку.

Нагадаємо, що легенди українського року «Брати Гадюкіни» щойно відсвяткували 30-річчя. «Гади» з’явилися на зламі епох, у 1988 році. Творчість цих розбишак зі Львова стала фундаментом, на якому почала розвиватися українська рок-музика. Брати – це панк, блюз, реґі, фольк, рок-н-рол, галицький колорит, тотальний стьоб та запальний драйв. Це безліч концертів та фестивалів по всьому світу.

За час свого існування музиканти записали 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми та 2 збірки хітів, серед яких «Файне місто Тернопіль», «Наркомани на городі», «Було не любити», «117 стаття», «Звьоздочка моя», «Дівчина з Коломиї», «Жовті стрічки», «Карпати» та інші.

Купити квитки на концерт можна на сайті: http://bit.ly/2siz86p.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити всі найкращі фестивалі та концерти в Києві.

Всі новини шоу бізнесу читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости