Новий ребус від групи DREZDEN. Музиканти випустили кліп повний літературних загадок та філософських текстів: ВІДЕО

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Новий ребус від групи DREZDEN. Музиканти випустили кліп повний літературних загадок та філософських текстів: ВІДЕО
22:00, 15.11.19
Соцпортал

Сергій Міхалок і група DREZDEN представляють новий кліп і пісню «Эдельвейс»

Новий кліп на сингл «Эдельвейс» з другого альбому групи DREZDEN - це пошук дороги додому, а вона, як кажуть самі музиканти, не проста та сповнена усіляких ребусів.

«Эдельвейс» - заголовний сингл другого альбому DREZDEN, реліз якого вийде незабаром. Автором відеокліпу стала популярний мінський фотограф Кароліна Полякова. Участь в зйомках відео, крім самого Сергія Міхалка, прийняла і його дружина, актриса Світлана Зеленковська. Як і в попередніх роботах колективу, в кліпі повно загадок і прихованих сенсiв, шукати які шанувальникам доведеться самим.

"Кліп "Едельвейс" - розповідь про довге нескінченне повернення додому, завзятті і про очікування і надії швидше бути справжніми в найкращій компанії. Про можливість трансформувати тугу в творчість і милування образами з воронки фантазії. «Эдельвейс» - це історія про космічне тяжіння між всесвiтами, ув'язненими в людські тіла, де Земля - провідник" - пояснює режисер кліпу Кароліна Полякова.

DREZDEN - сольний проект Сергія Міхалка, в якому він відкриває для всіх шанувальників ще одну сторону своєї творчості. DREZDEN - це еклектичний сплав «The Cure», «Wolfsheim» і Олексія Вишні. Це переосмислення музики Нової хвилі і «Neue Deutsche Welle» через 40 років. Дебютний альбом «DREZDEN» вийшов у вересні 2018 року і миттєво знайшов шанувальників по всьому світу. Весь цей час музиканти працювали над другим альбомом і концертною програмою, презентація якої відбудеться найближчим часом.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити всі найкращі фестивалі та концерти в Києві.

Всі новини шоу бізнесу читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости