Найкраще європейське місто для підприємців - Таллінн

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Найкраще європейське місто для підприємців - Таллінн
12:00, 10.11.19
Олена Расенко

У естонській столиці порівняно просто відкрити: свій ресторан, ІТ-підприємство та зайнятись імпортом-експортом

Про те, що Таллінн є гостинним до підприємців заявляє компанія Movinga.

Про це пише Emerging Europe.

“У новому звіті, опублікованому компанією Movinga, постачальником транспортних послуг, Таллінн було визнано найкращим містом у Європі для підприємців серед країн, що розвиваються”, – йдеться у повідомленні.

Це дослідження показує найкращі міста світу для діяльності підприємців на основі таких критеріїв, як: простота започаткування трьох видів бізнесу: ресторан, технологічне/цифрове підприємство та бізнес з імпорту/експорту.

Столиця Естонії посіла 29-е місце серед міст усього світу у дослідженні “Міста можливостей 2019”, в якому було розглянуто 75 міст у всьому світі, відомих своїм “підприємницьким духом”, широкими можливостями для бізнесу та економічного зростання.

Серед інших міст регіону, включених до звіту: Прага – 47 місце (чеська столиця також посіла шосте місце у списку найкращих місць для відкриття ресторану), Будапешт – 53, Варшава – 56, Братислава – 60, Любляна – 63, Бухарест – 69, Загреб – 74 та Тбілісі – 75. Столиця Грузії також посіла друге місце у списку міст, де найлегше зареєструвати нове підприємство.

Столиця Великої Британії Лондон очолила світовий рейтинг “Міста можливостей 2019”, випередивши Барселону та Нью-Йорк.

Всі новини економіки України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости