Рецидивіст втік з-під конвою в Луганській області. Поліція просить усіх, хто володіє інформацією про розшукуваного, повідомити про його місцезнаходження правоохоронців

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Рецидивіст втік з-під конвою в Луганській області. Поліція просить усіх, хто володіє інформацією про розшукуваного, повідомити про його місцезнаходження правоохоронців
14:15, 09.11.19
НПУ

Поліція розшукує раніше судимого чоловіка, який втік під час конвоювання в СІЗО

У Луганській області під час конвоювання до слідчого ізолятора тимчасового утримання втік підозрюваний. Про це в суботу, 9 листопада, повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Повідомляється, що Вадим Байдак втік 8 листопада, коли його намагалися доставити в СІЗО міста Старобільськ. Чоловік підозрюється в пограбуванні. У поліції зазначили, що підозрюваний раніше був судимий.

"Новоайдарським відділом поліції ГУНП в Луганській області розшукується Байдак Вадим Дмитрович, 07.09.1997, який 08.11.2019 року під час конвоювання в ізолятор тимчасового утримання міста Старобільськ втік з-під варти. Був одягнений: світло-коричневу куртку з капюшоном, чорні спортивні штани (ззаду на брюках білі смуги, горизонтальні, нижче за коліно), чорні кросівки. Прикмети: волосся чорне, коротке, ніс прямий, широкий, очі темні, має темний колір шкіри", - йдеться в повідомленні.

У поліції просять усіх, хто володіє інформацією про розшукуваного, повідомити про його місцезнаходження правоохоронців.

Про кримінальні новини з усього світу читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости