На розвиток українського туризму виділять 240 мільйонів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. На розвиток українського туризму виділять 240 мільйонів
14:30, 09.11.19
Zruchno.Travel

Цифра у 10 разів більша минулорічної

У Держбюджеті-2020 закладено 240 мільйонів гривень на розкриття туристичного потенціалу країни. Це стало відомо під час презентації допрацьованого проєкту Держбюджету, передає Zruchno.Travel.

Метою цих державних видатків є підвищення мобільності українців, щоб люди з одних регіонів могли побачили інші куточки України.

“Ми вкладаємо кошти в розвиток туристичного потенціалу. Розвиток туризму в Україні незаслужено був забутий. В окремих країнах світу він складає до 10% в структурі ВВП країни. В Україні це ще дуже низькі показники. Це неприйнятно”, – наголосили в уряді.

Також зазначають, що потрібні інвестиції у рекламу туристичного потенціалу України на зовнішніх ринках – для того, щоб Україну активніше відвідували іноземні туристи, привозили в країну гроші, купували тут товари та послуги – це стимулюватиме розвиток малого підприємництва і створюватиме робочі місця.

Загалом на креативні індустрії та розвиток культури у 2020 році уряд заклав на 23% більше коштів, ніж у 2019 році – 15,1 мільярда гривень.

Всі новини економіки України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости