Опубліковано Рейтинг клубів УЄФА. Українські команди просунулись вгору

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Опубліковано Рейтинг клубів УЄФА. Українські команди просунулись вгору
12:39, 08.11.19
Марія Гриневич

Шахтар наздогнав Порту, Динамо – Бешикташ, а Олександрія трохи опустилася.

Проце повідомляє видання ua-football.com.

В Таблиці рейтингу клубів УЄФА кожне набране тим чи іншим клубом очко здатне спричинити рухи, адже дуже висока щільність графіку. Наприклад, нічиєї "Шахтарю" вистачило для того, щоб з 17-ї позиції піднятися на 16-у на один рівень з "Порту" ("дракони" свій матч Ліги Європи програли). Топ-15 – в зоні досяжності і "гірникам" треба рухатися в напрямку саме цього орієнтиру.

"Динамо" нарешті наздогнало "Бешикташ", який програє всім без винятку. Проте станом на зараз кияни вже могли залишити турків за спиною і випередити стоячий "Вільярреал". Занадто багато втрат, хоча навіть в такому темпі реально зберегти місце в топ-25.

"Олександрія", попри нічию з "Сент-Етьєном", опустилася з 162-го (розділеного між кількома клубами) місця на 165-е. Це просто "Клуж", ЛАСК і "Ференцварош" нашого Сергія Реброва зробили рухи по висхідній.

Виходить, що з нині діючих учасників єврокубків лише дві команди мають нижчий від "Олександрії" рейтинг – "Трабзонспор" та "Вольфсбергер". І команда Шарана в статусі андердога гідно б'ється з представниками топ-70. "Олександрія" своїми результатами уже відбила "подачку" від УЄФА за вихід до групового етапу (три бали), чого не вдавалося зробити, наприклад, "Ворсклі", і що лише з другої спроби підкорилося "Зорі".

Загалом, вчорашній матч проти "Сент-Етьєна" став десятим єврокубковим для "Олександрії" в історії. В цих десяти матчах було здобуто п'ять очок до Таблиці коефіцієнтів (один бал за нинішньою конвертацією).

Всі футбол новини дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости