У КМДА обіцяють заборонити рух великих вантажівок містом

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У КМДА обіцяють заборонити рух великих вантажівок містом
12:00, 02.11.19
Хмарочос

Вантажним автомобілям пересуватися містом дозволять із восьмої вечора до сьомої ранку

Найближчим часом у Києві обіцяють заборонити рух вантажних автомобілів містом із сьомої ранку до восьмої вечора. Про це повідомив заступник директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА Дмитро Рахматулін, при цьому посилаючись на рішення Київської міської ради від травня 2013 року.

Рух транзитних вантажних автомобілів територією міста із восьмої вечора до сьомої ранку дозволять по проспекту Бажана, Південному мосту, Столичному шосе, вул. Академіка Заболотного, площі Одеській, Великій Кільцевій дорозі, просп. Академіка Палладіна, вул. Міській, Гостомельському шосе, Новій дорозі, просп. Мінському, площі Тараса Шевченка, вул. Полярній, вул. Богатирській, площі Тульській тощо.

На думку КМДА, таке рішення має не лише розвантажити автошляхи і мінімізувати затори, але й покращити екологічну ситуацію в Києві.

«Щоденні затори для Києва стали буденністю. Але чи замислювалися Ви, що автомобілі не лише створюють дорожні корки, а й негативно позначаються на екологічній ситуації столиці?! Саме автомобільні викиди стали основним джерелом забруднення повітря. Деякі складові автомобільних викидів мають і канцерогенний вплив, сприяють загостренню бронхіальної астми. Але передусім це неспецифічна дія, яка знижує імунітет. І людина страждає від звичайних хвороб – тієї ж застуди. Виходить, що ми самі себе отруюємо. Тому з цим усім щось потрібно робити», – прокоментував Дмитро Рахматулін.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости