Ціни на курси вивчення англійської мови в Києві, Харкові, Одесі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Ціни на курси вивчення англійської мови в Києві, Харкові, Одесі
22:00, 01.11.19
Соцпортал

Мотивація та мета у вивченні мови у всіх різна: подорожі, туризм, робота; загальний розвиток; планування переїзду на ПМЖ в іншу країну. Залежно від цього слід вибирати собі методику навчання

Існує безліч різноманітних методів:

  • Самостійний;
  • Дистанційний;
  • Груповий стаціонарний;
  • Приватне репетиторство.

Дорослій людині складно дається самоосвіта, часто не вистачає дисципліни та часу через постійну зайнятість. Тому оптимальним виходом вважається підготовка з викладачем, чиї послуги, ясна річ, оплачуються. Вартість навчання англійської мови залежить від багатьох факторів:

  • Форми;
  • Населеного пункту;
  • Витрачених ресурсів;
  • Престижності сертифіката.

У цій статті розберемося детально, які актуальні ціни на курси англійської мови в Києві та областях в 2019 році.

Типи навчання англійської мови

Ціни на курси вивчення англійської мови безпосередньо залежать від формату. Існує в цілому два:

  • Онлайн. У мережі багато онлайн-сервісів, які реалізують індивідуальні заняття англійською по скайпу. Учителем може бути як вітчизняний педагог, так і викладач-іноземець (залежить від ступеня володіння). Онлайн курси розмовної англійської підходять зайнятим людям, адже займатися можна, де завгодно. Також є цікава функція - дзвінки по телефону. Варіант хороший тим, що щодня витрачатися близько 15-20 хвилин без прив'язки до певного місця.
  • Оффлайн. Спеціалізована мовна школа для різних рівнів (з нуля, для середніх, підвищення). Зазвичай один рівень проходиться 2-6 місяців, після чого здається перевірочний тест, за результатами якого видається свідоцтво. Заняття проходять в класі з педагогом 2 рази на тиждень. Часто впроваджують скайп-повідомлення з носіями з Америки, Канади. Оффлайн-уроки підходять тим, хто менш гнучкий до нововведень, звик вчитися "по-старому".

Якщо пари проводяться 1-2 рази на тиждень, то все одно важливо займатися кожен день для підвищення ефективності та результату. Рекомендується використовувати спеціалізовані додатки для смартфонів на підвищення словникового запасу, граматичних конструкцій, аудіювання. Комплексний підхід набагато дієвіше.

Які школи найбільш популярні

За статистикою, більшість студентів і молодих людей віддають перевагу інтернет-навчанню, а люди 40+ воліють класичний тип. Клієнтів вистачає скрізь однаково. Зауважимо, що вартість курсів вивчення англійської мови по скайпу виходить дешевше традиційних. Так, вартість одного уроку англійської мови через павутину - від 200 грн, а стандартного - від 300-350 грн.

Уроки англійської по скайпу не поступаються по ефективності, проте багато хто вибирає класику через сертифікованого документа.

Вартість курсів англійської мови в Києві в середньому дорожче, ніж в регіонах. Це обумовлено, в першу чергу, територіальним розташуванням.

Назва школиЦіна курсу, грн
ALOHA Language School5300
Speak well5850
Way2English3840
Prime Class3250

Ціна на курси англійської мови в Харкові

Назва школиЦіна курсу, грн
Green Forest4600
SpeakUp4700
Langland2085
Englab4200

Приблизно такий самий цінник встановлений на курси англійської мови в Одесі

Назва школиЦіна курсу, грн
Експерт3000
Перший Центр Іноземних Мов4200
Мовна студія “Поліглот”3200
Worldin2400

Всі новини про ринок праці читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости