У Китаї власник кафе з тваринами вирішив перефарбувати собак в панд. На його думку, це допоможе відрізнятися від конкурентів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У Китаї власник кафе з тваринами вирішив перефарбувати собак в панд. На його думку, це допоможе відрізнятися від конкурентів
16:15, 27.10.19
CNN

Зоозахисники розкритикували ініціативу, так як фарба може бути шкідлива для тварин

В одному з кафе з тваринами в китайському місті Ченду собак перефарбували в панд, щоб чимось відрізнятися від своїх конкурентів. Про це повідомляє телеканал CNN.

Як розповів власник закладу, перефарбувати одну собаку коштує $ 212. Для цього використовують спеціальну фарбу з Японії, яка нібито безпечна і для тварин, і для відвідувачів кафе, які з ними взаємодіють.

Користувачі соцмереж і зоозахисники розкритикували ініціативу. Останні вважають, що фарба може негативно відбитися на здоров'ї тварин.

«Неприродні косметичні процедури, які не приносять користі здоров'ю та добробуту тварини, ніколи не повинні виконуватися», - заявили в організації «Люди за етичне поводження з тваринами».

У 2016 році в Китаї стався подібний скандал. У зоомагазинах південній провінції Гуандун продавали собак з тигровим забарвленням, які дуже подобалися дітям. Але через попадання фарбника в організм багато тварин померли. Продавці використовували дешеві фарби, не призначені для таких цілей.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости