Перуанці випустили екологічні компостні тарілки, виготовлені з листя банана

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Перуанці випустили екологічні компостні тарілки, виготовлені з листя банана
13:20, 13.10.19
Агро Ньюз

Цей інноваційний продукт може розкластись протягом 2 місяців – він повністю руйнується природним шляхом до 60 днів

Група молодих перуанців розпочала проект під назвою «Bio Plant», щоб допомогти світу використовувати менше пластику. Вони створили біорозкладаний посуд з листя банана, щоб зменшити забруднення навколишнього середовища, викликане надмірним утилізацією пластику. Кожна пластинка з банановим листям, яка використовується замість пластикової, пише Агро Ньюз з посиланням на Intelligentliving.

Автори розробили спеціальний прес, за допомогою якого, власне і роблять свій інноваційний посуд. Нині вони виготовлять близько 500 тисяч одиниць посуду шомісяця.

Джосуе Сото, керівник проекту, пояснює, що вони працюють безпосередньо з дрібними виробниками перуанської Амазонії, у яких вони й закуповують листя.

Більшість тарілок мають прямокутну форму, розміром 22 см x 16 см х 3 см (висота) і не є канцерогенними, оскільки не містять стиролу, нафтового похідного, який знаходиться в інших типах контейнерів.

Тарілки Bio Plant вже використовувались у традиційних та меценатських святкуваннях у різних регіонах країни. Група планує вийти на ринок природних ресторанів та екологічних винзаводів зі своїм продуктом.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости