Як економити на косметиці та добре виглядати?

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Як економити на косметиці та добре виглядати?
13:00, 13.10.19
Соцпортал

Чи можна економити на косметиці та як це робити, щоб не завдати шкоди здоров'ю і зовнішньому вигляду?

Складіть базовий набір в косметичці

Щоб навчитися правильно економити гроші на косметиці та побутової хімії і добре виглядати, слід скласти перелік необхідної продукції. Отже, існує два типи спрямованості: доглядова (фокусується на очищенні і догляді за шкірою) і декоративна (спрямована на поліпшення зовнішнього вигляду і підкреслення переваг). Отже, основу складають такі інструменти:

  • Очищають гелі або мицеллярная вода;
  • Тонізуючі (тоніки, мінеральні лосьйони);
  • Зволожуючі креми;
  • Захисні від УФ-випромінювання;
  • Тональна основа або праймер (для дефектної шкіри).

Спробуй знайти нові варіанти застосування косметиці

В Youtube топові б'юті-блогери постійно придумують нові цікаві підходи, використовуючи один засіб для кількох цілей. Наприклад, тіні в якості рум'ян і бронзеров. Корейки пропонують наносити помаду замість тіней для повік. Так, перегляньте інноваційні тренди, підберіть персональні рішення.

Не забувай про народні рецепти

Непогано заощадити на косметиці можна, звернувшись до "бабусиних" рецептів:

  • Органічний метод не завдасть шкоди;
  • Дешева альтернатива збереже гроші для більш важливих витрат.

Наведемо перевірені "домашні" поради:

  • Один з кращих поживних продуктів - умивання вівсяною кашею;
  • Замість покупних скрабів - мелену каву з медом;
  • Замість масок - овочеві компреси;
  • Для тонізації - мінеральна вода.

Пробники і тестери саме те, на чому можна заощадити

Якщо економити гроші на одязі і взутті шляхом тестерів можна, то з декоративною продукцією це зробити легко і просто. Всі парфумерні торгові мережі виставляють пробники для реклами нових лінійок. Зазвичай консультанти самі пропонують скористатися ними. Якщо ні, не соромтеся попросити про це. Так ви дізнаєтеся про новинки, випробуєте їх на особистому досвіді, збережете фінанси на значущі речі. Бонусом служить їх компактна упаковка: вони не займають багато місця в клатчі.

Вибирай вітчизняного виробника

Розбираючись в темі, слід зазначити, що багато хто довіряє світовим розкрученим брендам, прайси яких в рази перевищують місцеві пропозиції. У вартість закордонних косметичних продуктів входить додатковий податок і витрати на транспортування. Тому, цікавлячись, на якій косметиці можна заощадити, зверніть увагу на вітчизняні компанії. Як правило, вони представляють всі цінові категорії. Можна знайти гарне співвідношення "ціна-якість".

На чому краще не економити?

Сучасні дівчата вже звикли економити на покупках в інтернеті за рахунок моніторингу цікавих акцій та знижок. Однак є ряд товарів, на яких краще не скупитися. В першу чергу, це крем для обличчя. Його склад повинен бути максимально органічним. Також засіб по догляду навколо очей. Вибирайте якісну продукцію, оскільки неякісний матеріал призведе до алергії і подразнень на особливо ніжних ділянках.

Про секрети здоров'я і молодості читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости