Чоловікам. Як зав'язати шарф і з чим його поєднувати

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Чоловікам. Як зав'язати шарф і з чим його поєднувати
19:40, 13.10.19
Фешн ЗМІ

Головний біль кожного холодного сезону - як носити шарф, щоб він не заважав, гармонійно поєднувався з одягом і при цьому класно виглядав

Під куртку або пальто

Найпростіший спосіб - він же і самий універсальний, що найкраще підійде для відносно широких і не дуже довгих шарфів. Складіть шарф навпіл, перекиньте в складеному вигляді через шию і пропустіть два вільних кінця в петлю. Затягніть, щоб шиї було тепло, але щоб шарф не тиснув. Вільні кінці можна заправити під застебнуту куртку або залишити навипуск.

Зверху куртки

Цей спосіб підійде і для теплої осені, коли верхнього одягу на вас зовсім немає, а також для тих випадків, коли ваш шарф вузький і тонкий і його зручніше носити поверх коміра пальто. Оберніть шарф навколо шиї, щоб довгі кінці залишилися спереду (якщо шарф вже дуже довгий, то двічі). Їх можна залишити вільними, але, щоб вони не заважали і не розліталися від вітру, краще зав'язати. Для цього один з кінців пропустіть під другим, перекиньте його в петлю і злегка затягніть вузол.

Просто для краси

Нарешті, шарф може просто бути красивим аксесуаром, який не обов'язково зав'язувати. Накиньте його на шию, залишивши кінці вільними. В ідеалі шарф повинен поєднуватися своєю фактурою і візерунком з чимось ще в вашому образі - пальто, брюками або, може бути, сумкою.

Якщо ідеального шарфа у вашій шафі ще немає, ось десять варіантів, які можна купити зараз і носити потім не один сезон - вони досить універсальні і підійдуть для будь-якого з перерахованих вище способів.

Всі новини моди и тренди 2019 року в разділі #LifeStyle на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости